GP Experience 

Ga vol gas over het rechte stuk van Circuit Zandvoort, beleef de prestaties van uw sportieve auto zonder flitspalen, drempels of lange files. Maak kennis met g-krachten waar de meeste bestuurders nooit mee in aanraking komen. Voel de adrenaline als het toerental oploopt en ervaar de sensatie waar coureurs zoals Max Verstappen voor leven!

Voor deelname aan Guided Driving is geen circuit ervaring vereist en rijdt u, verdeeld over de dag, twee uur over Circuit Zandvoort. Tussen de spectaculaire sessies door is er veel te zien en te beleven. Geniet van non-stop actie op het circuit, de aanwezigheid van vele sportieve auto’s en onze uitgebreide hospitality. Dankzij het beperkte aantal deelnemers is er veel ruimte op het circuit en rijdt u onder begeleiding van de beste trainers in kleine groepjes over het circuit. Onze professionele trainers rijden altijd voorop, zodat u snel de ideale lijn leert rijden. U geniet optimaal van uw kostbare bezit en gaat volledig op in de onvergetelijke ervaring!

Heeft u al ervaring met circuit rijden?
Tijdens GP Experience staan er naast Guided Driving nog twee GP Elite trainingen van het eerste uur op het programma. Droomt u van een bergpas met haarspeldbochten of een kronkelige weg met uitzicht op zee? Tijdens de Bochtentraining leert u met behulp van uitdagende oefeningen de beginselen om elke bocht te beheersen. Wilt u goed voorbereid zijn voordat u zelfstandig het circuit op gaat, dan is Circuittraining 1 de perfecte voorbereiding. Deze training richt zich specifiek op het rijden van de ideale lijn op hoge snelheid en is tevens de vervolgtraining van de Bochtentraining.