GP Rally 

GP Elite Rally School by Kevin Abbring

De overtreffende trap qua wagenbeheersing is zonder twijfel de rallysport. Op snelheid over gravelpaden tussen de bomen door, de auto dwars zetten om de perfecte exit te maken, het is onbeschrijflijk! GP Elite biedt twee unieke trainingen en de licentie-opleiding aan in deze uitdagende discipline.

Rally-supertalent en Nederlands trots Kevin Abbring weet als geen ander wat er voor nodig is om uit te blinken op de rallypaden. Zijn successen in het Europees Kampioenschap en het WRC spreken voor zich! Wij zijn dan ook trots dat we zijn expertise hebben kunnen combineren met onze hoge standaard in kwaliteit en rijplezier om samen de ultieme rallytrainingen neer te zetten. Persoonlijke begeleiding, veel rijtijd, en een goede sfeer zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

De Rallytraining 1 vindt plaats op een unieke locatie net over de grens in Duitsland, waar u rijdt op gravel- en zandpaden. De vervolgstap is de Rallytraining 2 in Finland. U kunt zowel in de zomer (gravel) als in de winter (sneeuw) deelnemen aan deze spectaculaire training op een zeer exclusief terrein. Enige driftervaring is gewenst voor deze indrukwekkende trainingen.

Beschikbare dagen