GP Circuit 

KNAF Coureuropleiding Level 5

Direct inschrijven
VorigeVolgende

Wilt u meemaken wat voor Max Verstappen dagelijkse kost is? De spanning van de starts, de strijd om positie, de kick van de overwinning? Ontwikkel uzelf tot waar coureur en behaal uw racelicentie bij GP Elite. Middels een op maat gemaakt trainingsprogramma stomen wij u klaar voor het examen. Uw persoonlijke ervaringen, wensen en doelen worden in kaart gebracht en het trainingsprogramma wordt hierop afgestemd. U leert alle technieken die nodig zijn om beheerst en op zeer hoge snelheid ronde na ronde af te leggen. Hierbij wordt u intensief begeleid door de professionele GP Elite trainers. U kunt deelnemen aan de theorieavond waarin alle...

Wilt u meemaken wat voor Max Verstappen dagelijkse kost is? De spanning van de starts, de strijd om positie, de kick van de overwinning? Ontwikkel uzelf tot waar coureur en behaal uw racelicentie bij GP Elite. Middels een op maat gemaakt trainingsprogramma stomen wij u klaar voor het examen. Uw persoonlijke ervaringen, wensen en doelen worden in kaart gebracht en het trainingsprogramma wordt hierop afgestemd. U leert alle technieken die nodig zijn om beheerst en op zeer hoge snelheid ronde na ronde af te leggen. Hierbij wordt u intensief begeleid door de professionele GP Elite trainers. U kunt deelnemen aan de theorieavond waarin alle aspecten van het theorie-examen uitgebreid aan bod komen. Aan het einde van dit traject neemt u deel aan onze KNAF-gecertificeerde examen-dag, waar u volledig beslagen ten ijs komt. Op deze intensieve training ligt de focus vooral op het competitie-element. U oefent met proefstarts, het inhalen, verdedigen en miniraces waarin u zich kunt meten met de overige deelnemers! Aan het einde van de dag worden theorie- en praktijkexamen afgenomen en hoort u meteen of u geslaagd bent!

U kunt de KNAF Coureuropleiding met uw eigen auto volgen, maar wij bieden ook speciaal geprepareerde huurauto's aan. Deze auto's zijn uitermate geschikt voor deze training, en u heeft geen omkijken naar banden en benzine.

 

lees verder
 
+ Facts:
  • leren competitief te rijden
  • 8 uur trainingstijd 
  • medische keuring inbegrepen 
  • theorie avond dag voor examendag
  • begeleiding door de beste trainers
  • uitgebreide hospitality en een goede lunch
+ Dagprogramma:

De opbouw van de training ziet er als volgt uit:

08.00 - 08:30 - Ontvangst en inschrijving
08:30 - 09:30   Theorie
09.30 - 10:30 - Circuittraining met pylonen
10:30 - 11:30 - Circuittraining zonder pylonen
11.30 - 12:15 - Starts en sprintraces
12:15 - 13:30 - Lunch & theorie
13.30 - 14:45 - Wedstrijden rijden
14.45 - 15:45 - Puntjes op de i voor de lijnen
15.45 - 16:00 - Opstellen examen
16.00 - 17:00 - Start praktijkexamen
18.00 - 18:30 - Bekendmaking resultaten