GP Circuit 

Porsche - Performance Level 4

Vraag informatie aan
VorigeVolgende

In één dag op het Circuit van Zandvoort focust u zich, tijdens vier uur effectieve rijtijd, op het vloeiend en beheerst ronden van deze historische duinenpiste met uw Porsche. In een fraaie opeenvolging van bochten vindt u de ideale lijn, de optimale rempunten en meer. Tijdens deze circuittraining is het Circuit van Zandvoort van u. En dat gaat volgens het principe van de ‘open pitlane’. Dat betekent dat u op elk gewenst moment de baan op kunt, waarbij u profiteert van maximale rijtijd. Aanmelden voor de training op 7 oktober kan door hier te klikken. Aanmelden voor deze training kan ook via de Porsche24 app, voordeel daarvan is...

In één dag op het Circuit van Zandvoort focust u zich, tijdens vier uur effectieve rijtijd, op het vloeiend en beheerst ronden van deze historische duinenpiste met uw Porsche. In een fraaie opeenvolging van bochten vindt u de ideale lijn, de optimale rempunten en meer. Tijdens deze circuittraining is het Circuit van Zandvoort van u. En dat gaat volgens het principe van de ‘open pitlane’. Dat betekent dat u op elk gewenst moment de baan op kunt, waarbij u profiteert van maximale rijtijd. Aanmelden voor de training op 7 oktober kan door hier te klikken. Aanmelden voor deze training kan ook via de Porsche24 app, voordeel daarvan is dat uw punten worden toegevoegd aan uw account.

Daarbij wordt u tweemaal een sessie van 25 minuten één-op-één begeleid door een professionele trainer. U begint met een nulmeting, waarin u advies krijgt om uw rempunten te kunnen verbeteren. Met duidelijke nieuwe instructies gaat u weer het circuit op, waar u uw circuittechniek naar een hoger niveau zal tillen. Daarna stapt de trainer opnieuw bij u in om nog verder de diepte in te gaan. Na deze training bent u klaar voor de opleiding die u in staat stelt uw racelicentie te behalen, de KNAF Coureuropleiding.
lees verder
 
+ Facts:
  • Veel effectieve rijtijd op Circuit Zandvoort
  • Aanmelden voor deze training kan ook via de Porsche24 app
  • Uitgebreide theorie- en veiligheidsbriefing
  • 50 minuten privé instructie van beste trainers van Nederland, naast u in de auto
  • Extra uren bijboeken is mogelijk
  • Uitgebreide hospitality en catering
  • Vrij rijden over het circuit
  • Veel ruimte op het circuit door gelimiteerd aantal deelnemers
+ Dagprogramma

De opbouw van deze training is als volgt:

13.00     Inschrijving met lunch
13.30     Theorie en veiligheidsbriefing
14.00     Start Training
18.00     Afsluiting en uitreiking certificaten