DNRT

Over de raceklasse

Heeft u net uw racelicentie op zak of nog nooit een race gereden? Dan starten wij het liefst met een race in het DNRT. Hiervoor kunt u eventueel een BMW 130i van ons gebruiken! In het DNRT kunt u fijn in de luwte uw eerste racekilometers maken en zo laagdrempelig kennismaken met de autosport. Het zijn namelijk geen grote publieksevenementen. Het is mogelijk om een race auto van ons hiervoor te huren. U kunt zich op deze manier fijn oriënteren of het competitieve rijden de juiste vervolgstap voor u is!

Het ideale begin

Deze stap op Autosportladder van GP Elite sluit goed aan op de behoefte van rijders met weinig race-ervaring die zich eerst willen oriënteren om te zien of de competitie ze aanspreekt. In de DNRT - de vroegere zomeravondcompetitie - kan iedere rijder ontdekken of de persoonlijke voorkeur uitgaat naar sprint- of juist endurance races.

Team GP Elite ontzorgt zowel de rijders met een eigen- als huurauto volledig en helpt daarnaast tijdens de DNRT-race evenementen wegwijs te worden in de gehanteerde procedures. Van de technische controle en de juiste afstelling tot en met correct opstellen voor de start, het team zorgt ervoor dat zowel de auto als rijder er klaar voor zijn. Het is vervolgens aan de rijder op het circuit om het maximale eruit te halen, waarbij de rijder tegelijkertijd kennismaakt met de familiaire sfeer die Team GP Elite altijd nastreeft in iedere competitie. 

DNRT met GP Elite

  • Eerste kennismaking autosport
  • In de luwte ervaring opdoen
  • Laagdrempelig, leuk en erg leerzaam
  • Arrive & Drive met BMW raceauto
  • Ideale instapklasse
  • Samen ga je goed door de bocht

Deelnemen in deze klasse, of wilt u eerst meer informatie?

Neem contact op en vraag gerust naar de mogelijkheden.

Deelnemen in deze klasse, of wilt u eerst meer informatie?