GP Rally 

KNAF Rally-examen - 1 dag Level 7

Vraag informatie aan
VorigeVolgende

Rally rijden wordt vaak gezien als de ultieme vorm van autosport. Om mee te kunnen doen aan wedstrijden in deze spectaculaire discipline heeft u een rallylicentie nodig. GP Elite bereidt u voor op uw rallycarrière en het licentie-examen doormiddel van een doordacht en op maat voor u samengesteld trainingsprogramma. U leert alle technieken die nodig zijn om beheerst en op zeer hoge snelheid over verharde en onverharde rallyproeven te rijden. Hierbij wordt u intensief begeleid door de professionele GP Elite trainers. Ook is er een theorieavond waaraan u kunt deelnemen. U wordt volledig klaargestoomd voor het examen op een KNAF examen-dag,...

Rally rijden wordt vaak gezien als de ultieme vorm van autosport. Om mee te kunnen doen aan wedstrijden in deze spectaculaire discipline heeft u een rallylicentie nodig. GP Elite bereidt u voor op uw rallycarrière en het licentie-examen doormiddel van een doordacht en op maat voor u samengesteld trainingsprogramma. U leert alle technieken die nodig zijn om beheerst en op zeer hoge snelheid over verharde en onverharde rallyproeven te rijden. Hierbij wordt u intensief begeleid door de professionele GP Elite trainers. Ook is er een theorieavond waaraan u kunt deelnemen. U wordt volledig klaargestoomd voor het examen op een KNAF examen-dag, zodat u goed beslagen ten ijs komt. Aan het einde van het examen hoort u meteen of u geslaagd bent.

U kunt het KNAF Rally-examen met uw eigen auto doen, maar we bieden ook speciaal geprepareerde huurauto’s aan. Deze auto's zijn uitermate geschikt voor dit examen, en u heeft geen omkijken naar banden of benzine.

lees verder
 
+ Facts:
  • Deelname KNAF rally examen-dag
  • Uitgebreide training voorafgaand aan examen
  • Theorieles en theorie-examen optioneel
  • Powered by supertalent Kevin Abbring!
  • Mogelijkheid tot het huren van een speciaal geprepareerde rallyauto
+ Dagprogramma

De opbouw van deze dag is als volgt:*

09:45      Inschrijving
10:15     Start training
12:30     Lunch
13:00     Start middagtraining en examen
16:00     Afsluiting en bekendmaking geslaagden