GP Rally 

Rallytraining 1 - Dag 2 Level 6

Vraag informatie aan

Wilt u kennis maken met de rallysport? Op snelheid over bospaden rijden, met de handrem de bocht inzetten, een navigator die u tijdens het rijden vertelt wat er op u af komt, dat is de Rallytraining 1 in een notendop. U leert specifieke technieken voor het rijden op onverharde ondergrond, zoals handrembochten en de Scandinavian flick. Een ander cruciaal onderdeel van rallyrijden is het gebruik van pace-notes. U leert niet alleen om deze zelf te maken, maar ook om ze toe te passen tijdens het rijden over de uitdagende rallyproeven. U heeft te allen tijde een navigator aan boord die de pace-notes voor u opleest en u coacht tijdens het...

Wilt u kennis maken met de rallysport? Op snelheid over bospaden rijden, met de handrem de bocht inzetten, een navigator die u tijdens het rijden vertelt wat er op u af komt, dat is de Rallytraining 1 in een notendop. U leert specifieke technieken voor het rijden op onverharde ondergrond, zoals handrembochten en de Scandinavian flick. Een ander cruciaal onderdeel van rallyrijden is het gebruik van pace-notes. U leert niet alleen om deze zelf te maken, maar ook om ze toe te passen tijdens het rijden over de uitdagende rallyproeven. U heeft te allen tijde een navigator aan boord die de pace-notes voor u opleest en u coacht tijdens het rijden.

De Rallytraining 1 wordt gegeven op een unieke locatie in Duitsland, niet ver van de Nederlandse grens. In de bossen van Fürstenau rijdt u in een prachtige omgeving. Het terrein ligt in het bos met uitdagende stukken. Op de training wordt er gebruik gemaakt van de officiële bewegwijzering, startklokken en afzettingen die ook tijdens rallywedstrijden worden gebruikt. U kunt speciaal voor de rally geprepareerde BMW's bij boeken, die bestand zijn tegen de extreme omstandigheden waaraan ze worden blootgesteld. U wordt persoonlijk begeleid door de ervaren GP Elite trainers en navigators, wat een zeer steile leercurve garandeert.

Bent u geraakt door het virus of één dag te kort? De Rallytraining 1 is ook 2 dagen lang te volgen, bij reservering van Dag 2 rijdt u 5 klassementsproeven waarvan de laatste op tijd verreden wordt.

lees verder
 
+ Facts:
  • Unieke training op onverharde ondergrond
  • Powered by supertalent Kevin Abbring!
  • 5,5 uur trainingstijd in 1 dag
  • Weinig wachttijd door gelimiteerd aantal deelnemers
  • Één-op-één begeleiding door ervaren rallynavigators
  • uitgebreide hospitality en goede lunches
  • Speciaal geprepareerde rallyauto optioneel bij te boeken
+ Dagprogramma

De opbouw van deze training is als volgt:

09.00     Ontvangst
10.00     Ochtendprogramma met oefeningen als slalom, handremgebruik en scandinavian flick
11.40     Navigator workshop
12.15     Lunch
13.30     Middagprogramma
16.30     Einde training en uitreiken certificaten