Team GP Elite 

M3 Cup Level 7

Vraag informatie aan
VorigeVolgende

De lichten gaan uit en u schiet naar voren. Uw concurrenten zitten u op de hielen als u op de eerste bocht afstormt. Wie kan er als laatste remmen? De auto's zijn gelijkwaardig dus de rijder moet het verschil maken. De adrenaline-rush is onvergelijkbaar. Team GP Elite maakt het mogelijk om dit zelf mee te maken! In de M3 Cup van de DRDO kunt u deelnemen in een zeer competitief veld. De één-daagse evenementen zijn bij uitstek geschikt voor iedereen die ondanks z'n drukke bestaan wil genieten van autosport op niveau. Gedurende het seizoen verzamelt u punten met de behaalde resultaten om aanspraak te maken op de kampioenstitel. Tijdens de...

De lichten gaan uit en u schiet naar voren. Uw concurrenten zitten u op de hielen als u op de eerste bocht afstormt. Wie kan er als laatste remmen? De auto's zijn gelijkwaardig dus de rijder moet het verschil maken. De adrenaline-rush is onvergelijkbaar. Team GP Elite maakt het mogelijk om dit zelf mee te maken! In de M3 Cup van de DRDO kunt u deelnemen in een zeer competitief veld. De één-daagse evenementen zijn bij uitstek geschikt voor iedereen die ondanks z'n drukke bestaan wil genieten van autosport op niveau. Gedurende het seizoen verzamelt u punten met de behaalde resultaten om aanspraak te maken op de kampioenstitel. Tijdens de verplichte pitstops is het mogelijk om te wisselen van rijder, waardoor u deze spectaculaire raceklasse samen kunt te beleven.

GP Elite verzorgt uw race van begin tot eind. Er staat een BMW E46 M3 in cup-specificatie voor u klaar en u wordt begeleid door een rijderscoach met uitgebreide race-ervaring. Een team van ervaren monteurs zorgt ervoor dat de auto tijdens de dag optimaal functioneert. Ook is het mogelijk om met data te werken. Deze analyseert u samen met de data-engineer om te zien of u bijvoorbeeld nog iets later kunt remmen voor die ene bocht. Uiteraard is de gebruikelijke GP Elite hospitality en pitbox-aankleding aanwezig. Er wordt gereden op de uitdagende circuits van Zandvoort, Assen en Zolder. De dag bestaat uit een vrije training, kwalificatie en twee races. De M3 Cup biedt veel rijtijd, competitie en raceplezier in een compact programma!

lees verder
 
+ Facts:
  • Veel rijtijd
  • Één-daagse evenementen
  • Arrive-and-drive principe
  • Gelijkwaardige auto's
  • Twee rijders op één auto mogelijk
  • Gunstig geprijsd
  • Speciaal volgens cupspecificatie opgebouwde raceauto inbegrepen
+ Dagprogramma

De opbouw van deze racedag is als volgt:*

15:00      Inschrijving
16:30     Veiligheidsbriefing
17:20     Vrije Training
17:40     Kwalificatie
18:30     Start Race 1
20:30     Start Race 2

*Het tijdschema op de racedag op Zolder en Assen zijn afwijkend.