GP Trackdays 

Een exclusieve auto bezitten en hiermee over de openbare weg rijden is fantastisch! Echter, een exclusieve auto komt pas echt tot zijn recht op een circuit. Vrij uit de volle potentie van de auto benutten, laat u nogmaals beseffen waarom u juist deze auto rijdt. Speciaal hiervoor organiseert GP Elite zeer exclusieve Trackdays op de mooiste en meest uitdagende circuits in Europa. Indien u van plan bent een Trackday te gaan rijden, heeft u de nodige circuit ervaring. Wilt u leren circuit rijden? Kies dan voor onze Circuittraining 2, waar privé instructie van de beste trainers zit inbegrepen!

GP Elite biedt twee Trackday concepten. Op GP Trackdays wordt er met maximaal 36 deelnemers gereden met veelal 4 uur effectieve rijtijd. Op de Exclusive Trackdays zijn er slechts 20 deelnemers, met 8 uur effectieve rijtijd. Effectieve rijtijd omdat wij werken volgens het open pitlane principe!

De reden dat wij een selecte groep rijders per evenement toelaten op het circuit is simpel. Zo kunt u maximaal genieten van het circuit rijden en u wordt daarbij niet gehinderd door te veel andere deelnemers. GP Elite rijders zijn trotse eigenaren van exclusieve auto’s en hebben daarmee veel respect voor elkaars materiaal. Deze factoren zorgen er samen voor dat u veilig, snel en ongestoord over het circuit kunt rijden. De Exclusive Trackdays van GP Elite zijn verder ideaal voor raceteams die vrijuit willen testen.

Voor de Trackday regels klik hier.