Rijvaardigheids- training

GP Drive

Genieten van autorijden en tegelijk een sportieve auto goed leren beheersen, dat is het doel van de Rijvaardigheidstraining. In een kleine groep gelijkgestemden ervaar je om te gaan met praktijksituaties. Zowel de veiligheid als het rijplezier staan centraal en de trainers van GP Elite zijn gedreven in het beste uit mens en machine te halen. Hoe gedraagt een auto zich in een noodsituatie en hoe voorkom je problemen?

Door rijders te trainen op de verschillende oefeningen, met veel individuele aandacht en duidelijke feedback, biedt deze Rijvaardigheidstraining een zeer steile leercurve met nieuwe inzichten en verbeterde vaardigheden. Tussendoor maak je kennis met het principe van de ideale lijn in verschillende bochten. Met dit programma leer je hoe een auto - ook met veel vermogen - te beheersen is onder allerlei uitdagende omstandigheden. Achteraf wordt vaak gezegd: "Deze rijvaardigheidstraining zou verplicht moeten zijn voor iedereen met een rijbewijs!". 

Prijs € 409

Feiten over deze training

Ontdek het plezier van écht autorijden. Het maken van noodstops, uitwijken voor gevaarlijke situaties en het leren aanvoelen beheersen van een onder- of overstuurslip zorgt voor een beter gevoel met de auto. Door verschillende situaties meerdere keren te oefenen wordt iedere rijder zich goed bewust van de reactietijd, remafstanden en gripniveau's. 

Het onderdeel ideale lijnen rijden gebeurt onder begeleiding van de trainer, achter elkaar in een treintje op een veilig tempo. Het resultaat van deze Rijvaardigheidstraining is een hoge mate van inzicht, veiligheid en vertrouwen. Samen deelnemen in één auto is mogelijk, net als het huren van een auto via GP Cars. 

  • Elke 6 maanden
  • 5,5 uur
  • Level 0
  • Gelimiteerd aantal deelnemers
  • Veel rijtijd
  • Begeleiding van de beste trainers
  • Respect voor elkaars materiaal
  • Uitgebreide hospitality en lunch
  • Na afloop gratis te downloaden actiefoto’s

Tijdschema

Ontvangst en inschrijving
Theorie
Start ochtendprogramma
Uitgebreide lunch
Start middagprogramma
Afsluiting en feedback trainer
Rijvaardigheidstraining

Kalender

Vol!
dinsdag 15 september
Zandvoort

Kies een auto

Deze training is ideaal om met uw eigen sportieve auto te volgen om deze beter te leren kennen. U kunt ook een auto huren die op de dag zelf voor u klaarstaat. Onze huurauto’s zijn geprepareerd voor de trainingen en een prima alternatief als u niet met eigen auto wilt deelnemen.

Porsche 911 (992) Carrera Porsche logo

Vermogen
385 PK
Gewicht
1.580 KG
Meer informatie

Vervolgtrainingen