Werken bij GP Elite 

Wil jij Team GP Elite komen versterken?

Bij GP Elite hebben wij altijd ruimte voor de beste mensen op het gebied van Engineering, Events, Sales, Marketing en Finance. Verantwoordelijkheid nemen, goed kunnen samenwerken, sterke communicatie en een kick krijgen van groei zijn voor ons belangrijke peilers. Zie jij het als een uitdaging om met ons verder bouwen aan het succes van GP Elite? Mail dan jouw open sollicitatie naar info@gp-elite.nl.


Marketing & Sales medewerker gezocht!

Rijders ultiem laten genieten van een exclusieve auto of autosport. Dat is waar GP Elite in het kort voor staat. Met een gepassioneerd dynamisch team werken wij hard aan het realiseren van de mooiste autosportevenementen in en buiten Nederland. De dromen en doelen van de rijder staan hierbij centraal.

GP Elite organiseert zeer exclusieve race, drift en rallytrainingen door heel Europa. Ook is het actief als raceteam in diverse raceklassen, overwegend met Porsche race auto's, gerunt door GP Elite Engineering. GP Elite is tevens uitvoerend partner voor Porsche Track Experience in de Benelux. 

Op dit moment zijn wij op zoek naar een marketing & sales medewerker, maar wat houdt dat in?

Jij hebt affiniteit met autosport, je bent pro actief ingesteld, werkt gestructureerd en nauwkeurig. Je houdt ervan om alles op de hoogste standaard uit te voeren, contact te hebben met klanten, content te schrijven en te implementeren. Daarnaast zie jij het als een uitdaging om een hoogste mate van service te verlenen en de rijder van a t/m z zorgeloos zijn evenement te laten beleven.  

Bij GP Elite werken betekent dat je onderdeel wordt van een hecht, jong en dynamisch team. Gedurende je eerste maanden zul je ingewerkt worden. Uiteindelijk ben je onderdeel van de commerciële afdeling en draag je de eindverantwoordelijkheid over verschillende taken. In het begin ga jij vooral aan de slag met Online Marketing, webcare, klantcontact en het ontwikkelen van content. Naarmate jij de klanten hebt leren kennen en de bijbehorende tone of voice, ga jij klantcontact opbouwen en onderhouden met sales als doel. 

Onder jouw motorkap:

- Je hebt affiniteit met autosport
- Je bent communicatief vaardig
- Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Je hebt ervaring met social media en webcare
- Je krijgt een kick van het behalen van gestelde targets en deadlines
- Je hebt ervaring met het beheren van klantcontact
- Je bent creatief en proactief
- Ervaring met Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator is een pré
- Georganiseerd en in staat het overzicht te behouden over verantwoordelijkheden
- Je bent een teamplayer
- Je bent in het bezit van een HBO-diploma of hebt HBO denkniveau specifiek op marketing / sportmangement
- Je bent leergierig en staat open voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van marketing en sales
- Je ben in het bezit van een B-rijbewijs

Herken jij je zelf hierin? Heb je een goede dosis humor, een onuitputtelijke energie, zelfdiscipline en ben jij een levensgenieter? Mail dan je CV en motivatiebrief naar roderick.roling@gp-elite.nl.
Ben jij benieuwd naar GP Elite en wil je meer informatie over ons bedrijf? Kijk dan op www.gp-elite.nl.

PS: Het kantoor staat in De Rijp (nabij Purmerend), daarnaast zullen jouw werkzaamheden ook op de diverse circuits plaats vinden. Houd er dus rekening mee dat je op sommige dagen onderweg bent en af en toe in het weekend moet werken.