Meedoen om te winnen

Binnen Team GP Elite heeft een rijder de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op ieder niveau. Van de amateurautosport tot de allerhoogste trede van de Autosportladder, de Porsche Mobil 1 Supercup. Wij geloven in een gedegen opbouw die aansluit bij de ervaring en het niveau van een rijder. Zo beleeft u er het meeste plezier aan én strijd u altijd mee om de bekers! En dat is wat wij het liefste doen, winnen! 

Team GP Elite faciliteert hierin van A tot Z op de hoogste standaard. Presteren én plezier staan centraal. Door samen stap voor stap te werken aan het realiseren van de droom vinden wij het proces belangrijker dan het eindresultaat. Wij bieden met dit totaalconcept de perfecte manier om op eigen tempo naar het gewenste niveau te groeien. Het raceteam binnen GP Elite wordt daarom beschouwd als het verlengstuk van de trainingen, om de daad bij het woord te voegen. 

Raceklassen

Rijdersoverzicht Team GP Elite

GP Elite maakt van mijn autosportdroom geen plan, maar een haalbare missie

Larry ten Voorde - Team GP Elite

Dit voelt fantastisch! Team GP Elite heeft een megajob geleverd want de auto voelde super aan!

Larry ten Voorde - Team GP Elite Kampioen Porsche Mobil 1 Supercup 2020
Daan van Kuijk - Team GP Elite

Mijn eerste top-tien-klassering in de Supercup smaakt naar meer, ik wil de stijgende lijn graag vasthouden!

Daan van Kuijk - Team GP Elite Rijder uit eigen opleiding GP Elite
Max van Splunteren - Team GP Elite

Van start tot finish moest ik mijn tweede positie verdedigen. Dat wij daardoor als team de allereerste 1-2 overwinning hebben kunnen opeisen maakt mij superblij!

Max van Splunteren - Team GP Elite Knap 2e geworden op Silverstone achter zijn teamgenoot

Meer weten?

Wilt u leren racen en deel uitmaken van Team GP Elite? Deel dan de autosportdroom met Roderick Röling. Rijders die serieus verder willen, begeleidt hij door een haalbaar plan op te stellen. Hierin zal Team GP Elite van A tot Z ontzorgen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.