Rijvaardigheids- training

GP Drive

Genieten van autorijden én tegelijk een sportieve auto goed leren beheersen is het doel van deze Rijvaardigheidstraining. De veiligheid en het rijplezier staan centraal. Door in een kleine groep gelijkgestemden veelvoorkomende praktijksituaties te trainen onder begeleiding van de beste trainers weet je na afloop hoe jouw auto zich gedraagt in een noodsituatie en hoe je zelf problemen weet te voorkomen.

Achteraf wordt vaak gezegd: "Deze rijvaardigheidstraining zou verplicht moeten zijn voor iedereen met een rijbewijs, vooral als je auto veel vermogen heeft!". Door rijders te trainen op de verschillende oefeningen, met veel individuele aandacht en duidelijke feedback, biedt deze Rijvaardigheidstraining een steile leercurve met nieuwe inzichten en verbeterde vaardigheden. Als bonus maakt de groep op een veilig tempo, onder begeleiding van de trainer, kennis met ideale lijnen rijden op het circuit.

Prijs € 399

Feiten over deze training

Ontdek het plezier van écht autorijden. Het maken van noodstops, uitwijken voor gevaarlijke situaties en het leren aanvoelen beheersen van een onder- of overstuurslip zorgt voor een beter gevoel met de auto. Door verschillende situaties meerdere keren te oefenen wordt iedere rijder zich goed bewust van de reactietijd, remafstanden en gripniveau's. 

Het onderdeel ideale lijnen rijden gebeurt onder begeleiding van de trainer, achter elkaar in een treintje op een veilig tempo. Het resultaat van deze Rijvaardigheidstraining is een hoge mate van inzicht, veiligheid en vertrouwen. Samen deelnemen in één auto is mogelijk, net als het huren van een auto via GP Cars. 

  • Elke 6 maanden
  • 5,5 uur
  • Level 0
  • Gelimiteerd aantal deelnemers
  • Veel rijtijd
  • Begeleiding van de beste trainers
  • Respect voor elkaars materiaal
  • Uitgebreide hospitality en lunch
  • Na afloop gratis te downloaden actiefoto’s
  • Covid sneltest vooraf tegen meerprijs

Tijdschema

Ontvangst en inschrijving
Theorie
Start ochtendprogramma
Uitgebreide lunch
Start middagprogramma
Afsluiting en feedback trainer
Rijvaardigheidstraining

Kalender

Vol!
dinsdag 15 september
Zandvoort
Vol!
donderdag 20 mei
Zandvoort
Vol!
woensdag 22 september
Zandvoort

Kies een auto

Deze training is ideaal om met uw eigen sportieve auto te volgen om deze beter te leren kennen. U kunt ook een auto huren die op de dag zelf voor u klaarstaat. Onze huurauto’s zijn geprepareerd voor de trainingen en een prima alternatief als u niet met eigen auto wilt deelnemen.

Porsche 992 Carrera

Porsche 911 (992) Carrera Porsche logo

Vermogen
385 PK
Gewicht
1.580 KG
Meer informatie

Vervolgtrainingen